Software Engineer PLC

Ben je geïnteresseerd in industriële automatisering met behulp van robotica? Spar je graag met collega’s en vind je het een uitdaging om diverse projecten in verschillende fases in goede banen te leiden?

Bijdragen aan een wereld waarin mens en robot probleemloos samenwerken. Dat is wat WWA zich tot doel stelt. We zijn gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots. Onze klantenkring bestaat uit organisaties met een specifieke vraag op het gebied van product- of procesoptimalisatie.

We hebben een jong en informeel team waarin samenwerken een centrale rol speelt. Bij ons ben je onderdeel van een groter geheel. We denken niet in hokjes maar worden juist enthousiast van collega’s die meedenken buiten hun eigen expertise. Zodat we samen tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers komen!

De functie

Als PLC Software Engineer ontwerp en implementeer je besturingsoplossingen voor onze automatiseringsprojecten. De oplossingen die je ontwerpt, zijn klantspecifiek en dus uniek. Je komt voor technisch complexe uitdagingen te staan bij het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar een ontwerp. Je draagt een grote verantwoordelijkheid binnen het project. Afhankelijk van jouw ervaring, geef je binnen de projectgroep leiding aan de uitvoering en ook programmeer je zelf mee. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, signaleert meer- en minderwerk, doet de afnametest en stelt de software op locatie in bedrijf. Op basis van kennis en ervaring kunnen projectmanagementactiviteiten tot de verantwoordelijkheden behoren.

Wie ben jij?

  • Je bent bedreven in het bedenken en maken van technisch bijzondere oplossingen
  • Je toont eigenaarschap in het bereiken van dit doel
  • Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk voor het proces
  • Je staat ervoor open om iedere dag bij te leren en beter te worden in je vak
  • Je voelt je thuis in een multidisciplinaire setting
  • Je hebt oog voor kwaliteit en bent een echte aanpakker

Daarnaast…

  • Heb je een afgeronde HBO/Universitaire opleiding in de Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering of vergelijkbaar
  • Beschik je over een aantal jaren werkervaring in het programmeren van PLC’s (B&R, Siemens, Telemecanique en Allen Bradley)

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een fijne werkomgeving. Geen oplossing is hetzelfde en sleur kennen we niet! We bieden je de mogelijkheid om door training, opleiding en kennisdeling persoonlijke groei te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de prima salariëring en overige arbeidsvoorwaarden (zoals telefoon en laptop) in overeenstemming met de geboden functie.

Meer weten? Neem contact op met Eric van den Boogaard (Technisch Directeur), telefoonnummer 0162-694306.

Zin in deze job?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar World Wide Automation B.V., t.a.v. Moniek van Berkel (Manager Financiën), Muntstraat 5, 4903 PA Oosterhout. Reageren per e-mail via info@wwa.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.