Techniek is een kwestie van gevoel en oog voor details.

Onze mensen werken precies, secuur en deskundig. Stuk voor stuk professionals die zich thuis voelen in onze professionele organisatie. In combinatie met de diversiteit van onze activiteiten resulteert dit in kracht, uitdagingen én oplossingen.

WWA is een jonge flexibele organisatie en gespecialiseerd in het toepassen van specifieke kennis op het gebied van robots, robotsimulaties, PLC’s, motor/servo controllers, diagnose systemen, lasbesturingen en diverse meetsystemen. De (nationale en internationale) klantenkring van WWA bestaat uit eindklanten met een vraag op het gebied van product of procesoptimalisatie, robot integrators als ook producenten van robots, automobielen en machinelijnen.

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan onze producten en onze projecten. Om deze reden vragen we ook gedreven professionals die zichzelf graag continu willen verbeteren en uitdagend bezig willen zijn. Onderscheidende knowhow op het gebied van hardware en software worden gecombineerd tot een volledig klantspecifieke oplossing, telkens opnieuw. Dat veronderstelt creativiteit, innovatief vermogen en 100% commitment aan de problematiek van de opdrachtgevers. Eigen initiatief, proactief en communicatief vaardig zijn belangrijke kenmerken van WWA mensen. De WWA professional wil vooruit!

Om de succesvolle groei constructief te kunnen voortzetten is WWA continu op zoek naar geschikte professionals.

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures open staan:

Ben je geïnteresseerd in het werken bij WWA, op zoek naar een stage of afstudeerstage? Neem dan contact met ons op