Techniek is een kwestie van gevoel en oog voor detail

WWA is een jonge en flexibele organisatie. Gespecialiseerd in het toepassen van specifieke kennis op het gebied van robots, robotsimulaties, PLC’s, motor/servo controllers, diagnosesystemen, lasbesturingen en meetsystemen. Onze klantenkring bestaat uit organisaties met een vraag op het gebied van product- of procesoptimalisatie, robotintegrators, auto’s en machinelijnen.

Opdrachtgevers stellen hoge eisen aan onze installaties. We zoeken dan ook gedreven professionals die zichzelf continu willen verbeteren. Keer op keer wordt onze knowhow op het gebied van hardware en software gecombineerd tot klantspecifieke oplossingen. Dat vereist creativiteit, innovatief vermogen en 100% commitment.

Onze mensen zijn secuur en deskundig. Stuk voor stuk professionals die zich thuis voelen in onze multidisciplinaire organisatie. Gezamenlijk gaan we uitdagingen aan en komen we tot innovatieve oplossingen. Initiatief nemen, proactief zijn en goed kunnen communiceren zijn competenties die wij omarmen.

Openstaande vacatures

Om onze groei constructief te kunnen voortzetten, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Ben je geïnteresseerd in het werken bij WWA, op zoek naar een stage of afstudeerstage? Neem dan contact met ons op