ABB Robotics is één van de meest toonaangevende spelers op het gebied van industriële robots en een  belangrijke partner van WWA. ABB werkt intensief samen met haar partners onder het motto “Global Solutions, Local Partnerships”. Het leveringsprogramma bestaat uit industriële robots van 1 tot 500 kg en een reeks van doordachte en gestandaardiseerde robotopties en software die wij veelvuldig toepassen. In de jarenlange samenwerking tussen WWA en ABB zijn verschillende complexe projecten met succes gerealiseerd.

FANUC, onderdeel van de Furukawa Group, is één van de grootste fabrikanten van industriële robots ter wereld. FANUC zoekt continu naar intelligente oplossingen, zonder de efficiëntie en eenvoud in gebruik uit het oog te verliezen. Daarbij staat de behoefte van de klant centraal. WWA verkoopt zowel nieuwe als gebruikte robots van FANUC en heeft deze succesvol toegepast in verschillende klantspecifieke projecten.

De door Techman geproduceerde collaborative robots verrichten een wijd scala aan intelligente, geautomatiseerde taken en zijn toepasbaar in talloze  industrieën. Techman werkt met geïntegreerde vision systemen die de cobot in staat stellen voorwerpen te herkennen en te plaatsen, patronen en kleuren te zien en barcodes te lezen. WWA past regelmatig cobots van Techman toe in productie-oplossingen.

SMC is van oorsprong een Japanse fabrikant van gesinterde metalen filters en filtratiesystemen. Door de transitie van pneumatische basissystemen naar meer geavanceerde automatiseringsoplossingen heeft SMC een wereldwijd marktaandeel verworven van 37%. Met 12.000 basisproducten en meer dan 700.000 varianten biedt SMC oplossingen die variëren van luchtverzorging en instrumentatie tot ventielen en actuatoren voor het automatiseren van vrijwel iedere stap in het automatiseringsproces.

Met meer dan 50 jaar ervaring in industriële automatisering, is het Duitse Balluff GmbH een wereldspeler van formaat. Als leverancier van hoogwaardige sensor-, identificatie- en netwerkoplossingen en software voor complete systeemoplossingen, staat Balluff voor continue innovatie en bewezen technologieën. De samenwerking met WWA kenmerkt zich door het gebruik van IO-link. Hierdoor is het mogelijk om meer data te genereren tijdens het gebruik van installaties. Deze data zorgt er tevens voor dat storingen gemakkelijker gedetecteerd en opgelost kunnen worden.

B&R Industrial Automation GmbH, onderdeel van de ABB Group, is een Oostenrijks bedrijf op het gebied van automatisering en procescontrole. De diverse, innovatieve technologieën van B&R worden toegepast in vele sectoren. WWA en B&R werken intensief samen op het gebied van PLC en HMI systemen.

WWA is één van de initiatiefnemers van Breda Robotics. Dé roboticabroedplaats van Nederland. In de Koepel in Breda komen studenten, bedrijven en innovatieve aanjagers samen om robotica naar een hoger niveau te tillen. Ideeën komen tot leven. Nieuwe toepassingen, prototypes en demonstrators worden gemaakt. Robothelden staan op. Een serious playground, waar morgen vandaag al begint!