Perfecte automatisering draait om kennis van techniek.

Kennis die verder gaat dan cijfers, combinaties en formules. Kennis die voorkomt uit passie en gedrevenheid. Dat maakt onvoorstelbare dingen mogelijk en resulteert in verbazing, verwondering en succesvolle resultaten.

Algemeen

WWA richt zich op proces design, turn-key projecten, productontwikkeling en het verlenen van service en onderhoud op onder andere het gebied van handeling, frezen, ontbramen, boren/tappen, lijmen/kitten, lassen, meten (laser- en camera systemen) en end of line testsystemen waarin bij voorkeur Industriële robots worden toegepast.

WWA heeft kennis van software op het gebied van Industriële robots, PLC’s en bijbehorende communicatie protocollen, bus systemen, simulatie van processen, bereikbaarheid studies en OEE (Overall Equipment Effectiveness).

WWA werkt tevens samen met andere integratoren en machinebouwers waarbij kennis wordt gebundeld om zodoende de best mogelijke oplossing en ”return on investment” te kunnen garanderen.

Visie

De markt m.b.t. industriële automatisering zal de komende jaren substantieel groeien door besparingen op de factor arbeid in de kostprijs, de vraag naar constante kwaliteit en continuïteit.

Missie

WWA biedt creatieve productie oplossingen gebaseerd op de laatste stand van techniek, welke de kostprijs en risico’s verminderen, de kwaliteit verbeteren en een betrouwbare output garanderen.

WWA bereikt deze missie door de inzet van goed getrainde en geschoolde medewerkers en slimme integratie van bestaande en nieuwe functionaliteiten.

WWA denkt mee in oplossingen en levert turn-key innovatieve totaaloplossingen die continuïteit in kwantiteit en kwaliteit waarborgen

Geschiedenis WWA

1999: Start als afdeling “Industrial Automation” onder YOU B.V.

1 januari 2000: Verzelfstandiging onder de naam World Wide Automation B.V.

2002: Start met de ontwikkeling van het RLS systeem.

Tot 2003: 100% actief in de automotive branche geweest.

Vanaf 2003: Opgedane kennis en ervaring uit de automotive branche in andere branches toegepast.

In 2003: Oprichting WWA Projects B.V. en Axris B.V. .

In 2005: Start met de ontwikkeling van de FPC.

In 2007: Oprichting WWA Holding B.V.

In 2007: 1e product launch van de FPC en 1e verkoop FPC cel.

In 2007: Start met de ontwikkeling van Protoss.

In 2008: Winst Zilveren Innovation Award en publieksprijs gewonnen op de Technishow

In 2011: 1eorder in de kaasverwerkende industrie

Aantal medewerkers: 8

Markten

WWA is onder andere werkzaam in de volgende industrieën:

  • Houtverwerkende industrie
  • Kunststofverwerkende industrie
  • Metaalverwerkende industrie
  • Beton verwerkende industrie
  • Aerospace
  • Food
  • Bio-voeding industrie
  • Automotive

Robots

ABB-logo

ABB is een toonaangevende speler op de markt van industriële robots. ABB legt sterk de nadruk op het creëren van oplossingen en het helpen van klanten om een vertaalslag te maken op het gebied van productiviteit, productkwaliteit en het garanderen van veiligheid voor de medewerkers.

FANUC_Robotics_Logo_699

FANUC Corporation, onderdeel van de Furukawa Group, is een Japanse elektromechanische fabrikant die gespecialiseerd is in de robotica. Het is een van de grootste fabrikanten van industriële robots in de wereld. WWA verkoopt zowel nieuwe als gebruikte robots van FANUC en past deze ook in haar projecten toe.

WWA Group

WWA B.V.

WWA B.V. is gespecialiseerd in het technisch ontwerp en advies voor werktuig-, machine-, apparatenbouw en voor de procestechniek. Ook het programmeren van PLC’s en Industriële robots (industriële toepassingen) en het inbedrijfstellen van productieprocessen wordt door WWA B.V. uitgevoerd.

Axris B.V.

Axris B.V.is gespecialiseerd in de verkoop van 2e hands robots en spare-parts. Ook het uitvoeren van service en onderhoud en het verhelpen van storingen aan robots en geautomatiseerde lijnen wordt door Axris verzorgd.

WWA Projects B.V.

WWA Projects B.V. voert turn-key projecten uit op het gebied van industriële automatisering.