WWA is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots. We houden van uitdagingen en gaan actief met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Met als doel het ontwikkelen van een installatie die functioneel en economisch verantwoord is.

We werken met vooraf gedefinieerde milestones en tussentijdse evaluatiemomenten. Onze klantspecifieke oplossingen worden in de engineeringsfase uitgewerkt in een 3D-simulatie. Daardoor kunnen aanvullende wensen eenvoudig worden geïntegreerd en worden aandachtspunten bijtijds gesignaleerd en opgelost. 

Oplossingen van WWA bieden een verhoogde productiecapaciteit, optimale efficiency en significante kostenreductie.

Missie

WWA wil verrassen met innovatieve op robotica gebaseerde productie-oplossingen die leiden tot kostenreductie, kwaliteitsverbetering, betrouwbare output en goede werkomstandigheden.

Visie

WWA beoogt bij te dragen aan een wereld waarin mensen en robots probleemloos samenwerken.

Kernwaarden

  • Innovatief: we zijn altijd op zoek naar nieuwe toepassingen en oplossingen die een toegevoegde waarde creëren voor onze klanten
  • Persoonlijk: we zijn toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in onze klanten, partners en collega’s
  • Bevlogen: we bijten ons vast in projecten en gaan geen uitdaging uit de weg
  • Verrassend: we denken out of the box en komen met niet traditionele oplossingen

Markten

WWA biedt oplossingen voor klanten werkzaam in o.a. de hout-, kunststof-, metaal- en betonverwerkende industrie, food- en bio-voedingsindustrie, aerospace, automotive en civiele industrie.

Geschiedenis

Op 1 januari 2000 klinkt het startschot voor WWA B.V. Opgericht vanuit de behoefte om innovatieve automatiseringssystemen te ontwikkelen voor klanten in de automotive industry, is WWA de eerste jaren 100% actief op het vlak van software-ontwikkeling en commissioning voor deze branche. In 2003 besluit WWA om de opgedane kennis en ervaring toe te passen in andere sectoren. Na een succesvolle pilot in de kaasindustrie, breidt WWA in de daaropvolgende jaren haar portfolio gestaag uit met opdrachten in o.a. de hout-, kunststof-, metaal- en betonverwerkende industrie en de food en bio-voedingsindustrie. Op 1 januari 2019 verhuist WWA naar een nieuw pand van waaruit de verdere groei van het bedrijf gerealiseerd kan worden.

 

WWA is lid van Smart Industry, opgericht door het Ministerie van Economische Zaken. Smart Industry stimuleert bedrijven om slimme technologie en digitalisering toe te passen.

WWA is mede-oprichter van Breda Robotics. Breda Robotics richt zich op het versterken  van het roboticacluster West-Brabant en het verbinden van talent in de regio.