Service Engineer Besturingssystemen

Ben je geïnteresseerd in industriële automatisering met behulp van robotica?

Bijdragen aan een wereld waarin mens en robot probleemloos samenwerken. Dat is wat WWA zich tot doel stelt. We zijn gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots. Onze klantenkring bestaat uit organisaties met een specifieke vraag op het gebied van product- of procesoptimalisatie.

We hebben een jong en informeel team waarin samenwerken een centrale rol speelt. Bij ons ben je onderdeel van een groter geheel. We denken niet in hokjes maar worden juist enthousiast van collega’s die meedenken buiten hun eigen expertise. Zodat we samen tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers komen!

De functie

Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en op correcte wijze oplossen van storingen aan installaties op locatie van de opdrachtgever en indien nodig voor het ombouwen en aanpassen van de machines. Je verricht werkzaamheden in het kader van de onderhoudscontracten en fungeert als eerste aanspreekpunt van de klant. Je brengt advies uit over mogelijkheden en verbeteringen van de systemen. Als Service Engineer ben je tevens verantwoordelijk voor het verzorgen van de communicatie tussen klant en de interne organisatie en zorg je ervoor dat de klant tevreden is. Ben je niet bij een klant, dan verricht je werkzaamheden in onze eigen werkplaats.

Wie ben jij?

  • Je bent een techneut in hart en nieren
  • Je staat ervoor open om iedere dag bij te leren en beter te worden in je vak
  • Je voelt je thuis in een multidisciplinaire setting
  • Je bent klant- en servicegericht

Daarnaast…

  • Beschik je over een afgeronde MBO-4 opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica
  • Heb je kennis van besturingssystemen (PLC/SCADA) / kennis van robotbesturingen (ABB, Kuka, Fanuc) is een pré
  • Ben je bereid om weekenddiensten te draaien

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een fijne werkomgeving. Geen oplossing is hetzelfde en sleur kennen we niet! We bieden je de mogelijkheid om door training, opleiding en kennisdeling persoonlijke groei te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de prima salariëring en overige arbeidsvoorwaarden (zoals telefoon en laptop) in overeenstemming met de geboden functie.

Meer weten? Neem contact op met Eric van den Boogaard (Technisch Directeur), telefoonnummer 0162-694306

Zin in deze job?

Stuur  dan je CV en motivatiebrief naar World Wide Automation B.V., t.a.v. Moniek van Berkel (Manager Financiën), Muntstraat 5, 4903 PA Oosterhout. Reageren per e-mail via info@wwa.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.