Service Engineer Besturingssystemen

Tot de hoofdactiviteiten van WWA behoren enerzijds het turn-key ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van complete automatiseringsoplossingen en het modulair oplossen van automatiseringsproblemen op klantlocatie en anderzijds productontwikkeling. Als professional lever je zelfstandig of in teamverband een aantoonbare eigen bijdrage aan deze industriële automatiseringsuitdagingen.

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het analyseren en op correcte wijze oplossen van storingen aan (productie)systemen op locatie van de opdrachtgever (voornamelijk Nederland). Tevens het ombouwen en aanpassen van machines. Je hebt goede kennis van diverse besturingssystemen, waaronder PLC/SCADA, maar ook Robotbesturingen (ABB, Kuka, Fanuc). Naast het storing zoeken en -oplossen breng je ook aanpassingen aan de programmatuur aan. Je verricht werkzaamheden in het kader van de onderhoudscontracten en fungeert als eerste aanspreekpunt van de klant, waarbij je advies uitbrengt over mogelijkheden en verbeteringen met betrekking tot de systemen. Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de communicatie tussen klant en de interne organisatie en zorg je ervoor dat de klant tevreden is.

Functie-eisen

·         Teamplayer;
·         Creatief in oplossingen met sterk gevoel voor veiligheid en kwaliteit;
·         Stressbestendig;
·         Proactief en een aanpakker;
·         Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
·         Klantgericht;
·         Flexibel;
·         Ruime ervaring met softwareontwikkeling en inbedrijfstelling van besturingssystemen;
·         Kennis van industriële processen is noodzakelijk.

Opleiding:

HBO/Universitaire opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.

Algemeen:

Je hebt enkele jaren ervaring als Service Engineer in de industrie en hebt kennis van besturingssystemen, waarbij kennis van robotica een pré is. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je zowel zelfstandig als in een team werken. Je beschikt over een flexibele instelling, bent analytisch, klant- en servicegericht. Je bent bereid om weekenddiensten te draaien.

Het aanbod van WWA:

WWA biedt je een afwisselende brede functie-invulling, een dynamische werkomgeving en de mogelijkheid om door training, opleiding en kennisdeling persoonlijke groei te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de prima salariëring en overige arbeidsvoorwaarden (zoals telefoon en laptop e.d.) in overeenstemming met de geboden functie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Maarten Hoogwout (Algemeen Directeur), telefoonnummer 0162-694306.

De sollicitatie:

Als jouw interesse is gewekt verzoeken wij je om een curriculum vitae en brief met motivatie te sturen naar: World Wide Automation B.V., t.a.v. mevr. Moniek van Berkel (Manager Financiën), Muntstraat 5, 4903 PA Oosterhout. Reageren per e-mail graag via info@wwa.nl.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.