Turn-key oplossingen

Kostenreductie, continuïteit, veiligheid en inzicht in het productieproces zijn belangrijke thema’s voor u. We bieden een volledig dienstenpakket aan waarmee we met behulp van industriële robots projecten volledig turn-key kunnen realiseren.

Daarbij laten we zo min mogelijk aan het toeval over. Reden waarom we ons de afgelopen jaren hebben gespecialiseerd in offline programmeren. Waar programmeurs voorheen aan de productielijn een robot programmeerden, wordt dit inmiddels in de engineeringsfase gedaan. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat verschillende disciplines (mechanisch, elektrisch en software) tegelijk aan een nieuwe installatie kunnen werken, wat de doorlooptijd aanzienlijk verkort. Ook stelt deze werkwijze ons in staat om in een vroeg stadium eventuele fouten te detecteren en op te lossen. U kunt na oplevering dus sneller produceren!

Interessant voor u?

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een kostenreductie of continuïteit van uw productieproces, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!