turn-key project schoonspuiten met een Industriële robot

Turn-key oplossingen

Kostenreductie, continuïteit, veiligheid en inzicht in het proces zijn belangrijke thema’s die op dit moment spelen bij ondernemingen in de industrie. WWA helpt u hier op een juiste wijze invulling aan te geven. We bieden een volledig pakket aan diensten waarmee we, door de inzet van Industriële robots, projecten volledig turn-key kunnen realiseren. Dit doen we in nauwe samenwerking met u.

Van begin tot eind

WWA verzorgt oplossingen op het gebied van Industriële automatisering van begin tot eind. Dus van ontwerp, engineering, montage, oplevering tot nazorg. De gehele planning, organisatie en begeleiding van uw project is in handen van uw vaste aanspreekpunt. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van WWA.

Door korte lijnen, een strakke en transparante planning, een efficiënte werkwijze en de inzet van een creatief multidisciplinair team tijdens de uitvoering garanderen wij u het beste resultaat en topkwaliteit binnen de afgesproken periode. U weet dus precies wanneer u kan starten met uw productieproces.

Interessant voor u?

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een kostenreductie of continuïteit van uw productieproces, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

De praktijk blijft het beste bewijs

WWA staat voor ervaring in tal van branches. Binnen uiteenlopende projecten richten wij ons op turn-key oplossingen inclusief assemblage en handling van toepassingen. Uw project is bij ons in goede handen.

Contact

Neem Contact op met WWA.