Standaardisering

WWA kan standaardisering van hard- en software aanbieden. WWA heeft een programmeer standaard ontwikkelt, waarbij installaties/machines kunnen worden aangestuurd via diagnostisch programmeren. Dit heeft als voordeel dat er sneller diagnose gesteld kan worden (voor elke conditie moet namelijk een melding aanwezig zijn om de installatie/machine te kunnen laten lopen). Tevens biedt het de mogelijkheid om de installatie/machine naar handbediening om te schakelen en vanaf elk punt in automatiek door te starten zonder de installatie/machine te hoeven resetten. Hierdoor verliest men beduidend minder productiecapaciteit. Optioneel kan zelfs stap zoeken aangeboden worden. Op elke manuele beweging zit diagnose inclusief de mechanische vergrendelingen. Dit hebben we toegepast bij onder andere de volgende klanten: AWL Techniek, Polynorm, Railpro en Johnson Controls.

Door standaardisatie van de software en diagnose op meerdere installaties/machines binnen een organisatie, kunnen met minder onderhoudsmensen meerdere machines onderhouden worden. Er is geen specieke kennis meer nodig van elke installatie. Hierdoor zal ook een hogere mate van flexibiliteit binnen de onderhoudsafdeling van de organisatie komen.

Tevens bieden we de mogelijkheid aan op basis van onze kennis klantspecifieke standaarden te ontwikkelen.

De praktijk blijft het beste bewijs

WWA staat voor ervaring in tal van branches. Binnen uiteenlopende projecten richten wij ons op turn-key oplossingen inclusief assemblage en handling van toepassingen. Uw project is bij ons in goede handen.

Contact

Neem Contact op met WWA.