Consultancy

Met 20 jaar ervaring op het gebied van industriële automatisering weten wij waar we over praten.

Quickscan

We adviseren organisaties over het optimaliseren van installaties op basis van een quickscan van de huidige situatie en problematiek. Vervolgens brengen we een advies uit met verbeterpunten en implementeren we deze in uw organisatie. Indien gewenst, adviseren we over het ontwikkelen van een nieuwe installatie of hardwarecomponent en werken die graag voor u uit tot een turn-key oplossing.

Process Design

Process design helpt u om het potentieel van uw organisatie te verbeteren. We bespreken met u wat het doel is en waar uw organisatie behoefte aan heeft. Ongeacht hoe technisch een organisatorisch probleem is, wij helpen u bij het automatiseren en eventueel implementeren van een (deel van) uw productieproces.

Veilig werken

Veilig werken gaat verder dan werken met goedgekeurde machines en installaties. Veilig gedrag is minstens zo belangrijk. Wordt er volgens de ARBO-wetgeving geproduceerd? Is de productie-omgeving veilig? Is er sprake van goede voorlichting en juiste werkinstructies? We helpen u de veiligheid binnen uw bedrijf in kaart te brengen.

De praktijk blijft het beste bewijs

WWA beschikt over expertise in tal van branches. Binnen uiteenlopende projecten richten wij ons op turn-key oplossingen inclusief assemblage en handling van toepassingen. Uw project is bij ons in goede handen.