Diensten

 

Van A tot Z

WWA ontwerpt en realiseert automatiseringsoplossingen met behulp van industriële robots. Van engineering en montage tot installatie en service. De planning, organisatie en begeleiding van uw project zijn in handen van één aanspreekpunt. Een vast team voert de werkzaamheden uit.

De korte lijnen, transparante planning en efficiënte werkwijze garanderen een uitmuntend resultaat. Binnen de afgesproken termijn. U weet dus precies wanneer u kunt starten met uw productieproces!

Turn-key oplossingen

Kostenreductie, continuïteit, veiligheid en inzicht in het productieproces zijn belangrijke thema’s. We helpen u graag daar invulling en uitvoering aan te geven. WWA biedt een volledig dienstenpakket aan waarmee we met behulp van industriële robots projecten volledig turn-key realiseren.

Klik hier voor meer informatie

Consultancy

Met 20 jaar ervaring op het gebied van industriële automatisering weten wij waar we over praten. We adviseren organisaties over het optimaliseren van installaties op basis van een quickscan van de huidige situatie en problematiek en implementeren verbeterpunten in uw organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Standaardisering

WWA biedt standaardisering van hardware en software aan. We hebben een programmeerstandaard ontwikkeld waarbij installaties worden aangestuurd via diagnostisch programmeren. Dit heeft als voordeel dat een diagnose sneller gesteld kan worden.

 

Klik hier voor meer informatie

Optimalisering

Met de inzet van onze kennis en ervaring worden processen geoptimaliseerd. De behaalde productieverhoging kan de stap naar een nieuwe installatie voorkomen. Indien gewenst brengen we dit in kaart door middel van een Overall Equipment Effectiveness tool die wordt geïntegreerd in de installatie.

Klik hier voor meer informatie

Training

De probleemloze werking van een systeem is grotendeels afhankelijk van de kennis en expertise van uw operators en onderhoudspersoneel. Wij bieden trainingen op maat aan. Op locatie. Gebaseerd op uw specifieke wensen.

 

 

Klik hier voor meer informatie

Service & Onderhoud

WWA draagt zorg voor onderhoud aan robots en PLC’s. In overleg met u wordt gekozen voor een reactietermijn en bereikbaarheid. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor service en onderhoud van uw installatie te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Studieopdrachten

In het voortraject van uw investeringsbeslissing kan de aangeboden technologie bewezen worden door middel van een studieopdracht. Met één of meer tests controleren wij of de te gebruiken techniek werkt en de gewenste kwaliteit geleverd kan worden.

Klik hier voor meer informatie

Process Design

Process design helpt u het potentieel van uw organisatie te verbeteren. We bespreken wat het doel is en waar uw organisatie behoefte aan heeft. Ongeacht hoe technisch een organisatorisch probleem is, wij helpen bij het automatiseren en implementeren van een (deel van) uw productieproces.

Klik hier voor meer informatie